Sürrealist Havalimanı Transfer Yazılımı Neden Avantajlı?

AnasayfaBlogSürrealist Havalimanı Transfer Yazılımı Neden Avantajlı?
Sürrealist Havalimanı Transfer Yazılımı Neden Avantajlı?

Taşımacılık sektörüne özel olarak hazırladığımız havalimanı transfer yazılımı paketlerimiz ile, havaalanı transfer iş kolunda faaliyet gösteren ve fiziki işletmesini internete taşımak isteyenlere ideal çözümler sunuyoruz.

Artık website altyapı kurulumu gibi teknik işlerle ilgilenmeye gerek kalmadan sadece online transfer siparişi almaya odaklanabilirsiniz. Peki, havaalanı hazır transfer web sitesi paketlerimizin ne gibi avantajları var?

  1. Web siteniz çok hızlı bir şekilde yayına girer
    Kodlama bilginiz varsa veya bir başka firmaya sıfırdan bir web sitesi yaptırmak istediğinizde normal şartlar altında en az 1-1,5 ayda web siteniz tamamlanıp yayına alınır. Özellikle operasyonlarını bir an önce online olarak yürütmek isteyen firmalar için bu çok büyük bir zaman ve para kaybıdır. Öte yandan size sunduğumuz havaalanı transfer operasyon yazılımı paketlerimizden herhangi birini tercih etmeniz halinde maksimum 3 iş günü içerisinde web sitenizin kurulumu tamamlanarak yayına girmektedir.

  2. Maliyetleri daha düşüktür
    İnternette Wordpress benzeri ücretsiz olarak kullanabileceğiniz açık kaynak kodlu yazılımlar olsa da bu sistemler çok basit düzeyde yazıldığı ve transferleri organize etmede detaylı bir arayüzü olmadığı için operasyon ağınızı yürütmede sıkıntı çekmenize sebep olur. Özellikle uzun vadede işinizi büyütmek isteyen firmalar için bu sistemler kesinlikle yeterli değildir. Öte yandan sıfırdan detaylı bir yazılım yazdırmak istediğinizde ilgili web tasarım firmasına ödeyeceğiniz ücretler, çok daha yüksek olacaktır ve maliyetlerinizi ciddi şekilde artıracaktır. Size sunduğumuz Bronz, Gümüş ve Altın paketler sayesinde bir websitesine servet ödemekten de kurtulmuş olursunuz. Havalimanı transfer websitesi fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

  3. Kredi kartı ile çok hızlı bir şekilde ödeme almaya başlarsınız
    Havalimanı transfer sistemimizde kredi kartı ile ödeme alabilmeniz için birçok bankanın sanalposu entegre edilmiştir ve bu sayede de hiç beklemeden hızlı bir şekilde websiteniz üzerinden ödeme almaya başlayabilirsiniz. Sistemde sanalpos entegrasyonu yapılmış olan İyzico, Garanti Bankası, Denizbank, Halk Bankası, İş Bankası, TEB, Finansbank, Ziraat Bank veya Vakıfbank arasından ihtiyacınızı en uygun şekilde karşılayacak bankayı seçebilir ve online ödeme ayrıcalıklardan faydalanabilirsiniz.

  4. Websitesinde çıkabilecek sorunlarla veya teknik konularla ilgilenmeniz gerekmez
    Hazır olarak sunduğumu havaalanı transfer yazılımımızda bir problem ile karşılaşmanız halinde veya sürüm güncellemesi yapılacağı zamanlarda bu gibi teknik konularla siz ilgilenmek zorunda kalmazsınız. Yıl boyunca her türlü teknik desteği verdiğimiz için siz bu tarz konularla kafanızı yormaz, sadece satışlarınıza odaklanırsınız.

  5. Paketler arası kolayca geçiş yapabilirsiniz
    Sürrealist olarak yaklaşık 10 yıldır havalimanı transferi sektörünün ihtiyaçlarını karşılayan çözümler üretmekteyiz. Sektörü yakından bildiğimiz için en çok talep edilen özelliklere göre detaylandırılmış bir altyapıyla, üç çeşit paket hazırladık. Bronz, gümüş ve altın havaalanı transfer yazılımı paketlerimiz arasında hiçbir ek bekleme süreye gerek olmadan, rahatlıkla gün içerisinde bile geçiş yapabilirsiniz.

Sizlere bir paket halinde sunduğumuz havalimanı transfer yazılımızda birçok özelliği bir arada bulabilirsiniz. Fiyatlarla ilgili detaylı bilgi için paket karşılaştırma tablomuza göz atabilir veya bize 0535 451 9201 numaralı telefondan arayarak da ulaşabilirsiniz. İhtiyaçlarınıza uygun paketi seçerek, daha uygun maliyetlerle havalimanı transfer websitenize hemen sahip olabilirsiniz.

Bize Ulaşın
Sugözü Mah. Sugözü Cad. No: 113 Alanya /ANTALYA
Bizi Takip Edin
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın.
Haberler & Duyurular
VIP Demaks Transfer Bizi Tercih Etti
20 yılı aşkın bir taşımacılık hizmetinin verdiği tecrübeyle, İstanbul, İzmir, Antalya ve Bodrum gibi popüler destinasyonlarda faal ...
Sürrealist Web Tasarım & Yazılım © 2012 - 2024  Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz kullanılamaz.